contact_support
Direct
chatten

Linq Solutions B.V. werd in 2007 opgericht

Uit een diepgewortelde passie voor technologie, met een focus op glasvezel, internet, telecom, beveiliging en toegangstechnieken ontstond in 2007 Linq Solutions B.V. sindsdien elke dag gemotiveerd en breed in producten en diensten.

Onze missie en visie

Bij Linq Solutions streven we er dagelijks naar om werkplekken veiliger, sneller en gebruiksvriendelijker te maken met onze uitgebreide diensten.

Innovatie en klantgerichtheid

Innoveren is een integraal onderdeel van ons bedrijf. We luisteren naar onze klanten, optimaliseren onze diensten en werken voortdurend aan het verbeteren van onze bestaande oplossingen om ervoor te zorgen dat onze klanten optimaal profiteren van onze producten en diensten.

Onze grootste kracht ligt in het meedenken met onze klanten. Samen met u bekijken we wat u werkelijk nodig heeft, zodat we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden.

Service & onderhoud

Bij Linq Solutions hechten we veel waarde aan service en onderhoud. Onze systemen worden nauwlettend gemonitord, regelmatig geüpdatet en in geval van storingen zijn we 24/7 bereikbaar om ondersteuning te bieden. Met een ervaren en gedreven team werken we elke dag aan het verbeteren van onze efficiëntie en blijven we op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen om u de best mogelijke oplossingen te bieden.

Duurzaamheid in actie

Bij Linq Solutions dragen we bij aan duurzaamheid door waar mogelijk gebruikte materialen te hergebruiken, van kabels tot serverkasten. We streven ernaar problemen en storingen op afstand op te lossen, wat resulteert in efficiëntie en duurzaamheid.

Voortdurende ontwikkeling

In de wereld van data, beveiliging en verbindingen staat de tijd nooit stil. Daarom blijven we onszelf ontwikkelen door middel van trainingen, cursussen en samenwerking met onze leveranciers, om voortdurend te optimaliseren en up-to-date te blijven met de nieuwste technologieën. Bij Linq Solutions zijn we altijd op zoek naar groei en nieuwe mogelijkheden. Ons vriendelijke en deskundige team heet zowel nieuwe klanten als nieuwe collega's van harte welkom.