Telefonie, data & security

Voor de aanleg of uitbreiding van netwerken, camerasystemen, draadloze (straal)netwerken en bekabeling, evenals het beveiligen en aanleggen van internetverbindingen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten op uw specifieke behoeften en situatie. Met expertise in de nieuwste technologieën en een focus op betrouwbaarheid en beveiliging, zorgen wij voor een optimaal functionerende en veilige digitale infrastructuur voor uw organisatie.

Glasvezeltechniek

Het toepassen van glasvezel vereist een hoge mate van deskundigheid. Elke onnauwkeurigheid veroorzaakt een demping en hierdoor een mindere kwaliteit in de verbinding. De kwaliteit van de verbinding wordt bepaald door de toegepaste materialen en een kwalitatieve montage.

Meer double_arrow
Hosted VoIP telefonie

VoIP van Linq Solutions beschikt over een uitzonderlijke kwaliteit internetverbinding en een maximale beschikbaarheid van 99,999%. Maak daarnaast gebruik van onze modernste en beste telefooncentrale en geniet van een hoogwaardige gesprekskwaliteit.

Meer double_arrow
Straalverbindingen

Wij zijn in staat een compleet dienstenpakket te realiseren dat varieert van advisering en ontwerp tot installatie en onderhoud van uw straalverbinding. Wij zijn benieuwd naar de manier waarop u invulling wilt geven aan uw behoefte tot telecommunicatie.

Meer double_arrow
Toegangscontrole

Toegangscontrole is alles omtrent het verlenen van rechten en toegang aan personen voor verschillende doeleinden. Door deze controle is het mogelijk om naderhand in te zien wie waar wanneer is geweest. Waardoor veiligheid hoog in het vaandel komt te staan

Meer double_arrow
WiFi netwerken

 Uw ICT netwerk is het ‘hart’ van uw onderneming. De continuïteit hangt er zelfs voor een groot deel van af. De infrastructuur zijn de aderen van uw onderneming en moet zorgen voor foutloos en snel transport van communicatie en data informatie.

Meer double_arrow
Intercom installaties

Linq Solutions is onder andere gespecialiseerd in het installeren van uw toegang / intercom systeem. Voor ieder specifieke situatie hebben we een passende en hoogwaardige oplossing.

Meer double_arrow
(werkplek) Bekabeling

Heeft u ook overal losse kabels, stekkerblokken en slordige werkplekken? In veel gevallen wordt er zeer weinig aandacht besteed aan het uiterlijk van de werkplekken op kantoor.

Meer double_arrow
Camera systemen

Camerabeveiliging is niet langer een luxe, maar een vereiste in de zakelijke markt. Of het nu gaat om het beschermen van vastgoed, waardevolle materialen of het waarborgen van de veiligheid van personeel, effectieve camerabeveiliging speelt een cruciale rol in moderne beveiligingsoplossingen

Meer double_arrow