Storage-analytics

Storage-analytics is een belangrijk onderdeel van moderne beveiligingssystemen. Het geeft u inzicht in het gebruik en de prestaties van uw opslagsystemen. Bij Linq Solutions uit Brandwijk maken we gebruik van geavanceerde storage-analytics om u te helpen efficiënter met uw data om te gaan, kosten te besparen en de prestaties van uw CCTV-systemen te optimaliseren.

De kracht van storage-analytics

Met storage-analytics kunt u de opslagcapaciteit van uw CCTV-camera's beter begrijpen en beheren. Storage-analytics stelt u in staat om patronen in dataopslag te identificeren en aan te passen, wat bijdraagt aan een kostenefficiënte en performante beveiligingsinfrastructuur. Nx witness biedt geavanceerde mogelijkheden binnen storage-analytics, waarmee u uw data effectief analyseert. Daarnaast is het van belang om een CCTV-camera voor buiten te kiezen met compatibiliteit voor geavanceerde storage-analytics, om zodoende geen kostbare data te verliezen en opslagruimte te maximaliseren. Het gebruik van storage-analytics zorgt ook voor een betere beveiliging van uw opgeslagen beelden tegen datacorruptie en ongeautoriseerde toegang.


✔ Oplossing voor telecomvraagstukken
✔ Brede ervaring
✔ 24/7 bereikbaar

Wilt u meer weten over de voordelen van storage-analytics?

Neem contact op

Ontdek de voordelen van storage-analytics

Neem contact met ons op om de voordelen van storage-analytics voor uw bedrijf te ontdekken. Onze diensten en producten zijn zorgvuldig geselecteerd om naadloos te integreren met oplossingen voor storage-analytics, waardoor u verzekerd bent van een toekomstbestendige beveiligingsstrategie. Laat storage-analytics de hoeksteen vormen van uw datastrategie en benut de volledige potentie van uw CCTV-oplossingen.