Intercom installatie

Linq Solutions is onder andere gespecialiseerd in het installeren van uw toegang / intercom systeem. Voor ieder specifieke situatie hebben we een passende en hoogwaardige oplossing.

Wat is een sip intercom?

Met een intercom is het mogelijk om een deurbel te combineren met een camera, op deze manier kunt u op afstand direct zien wie er voor de deur staat. Daarnaast is het ook mogelijk om met de persoon te communiceren en wat vooral een goede reden kan zijn voor uw intercom is dat u op afstand de deur kunt openen.

Waarom kiezen voor een intercom installatie?

In veel situaties is het ongemakkelijk om de deur open te doen, of wilt u vooraf weten met wie u te maken heeft. Dit is de oplossing voor bedrijven, instanties of zelfs voor thuis. Deze op afstand bedienbare systemen geven meer veiligheid en gemak.

Hoe wordt een intercom systeem geïnstalleerd?

In de meeste gevallen zal de intercom aangesloten worden middels utp bekabeling op uw netwerk. Linq Solutions levert uitsluitend producten van hoge kwaliteit, er zijn vele typen op de markt die niet waarmaken wat beloofd/verwacht wordt, een goede gesprekskwaliteit is volgens ons essentieel bij intercomsystemen.

Koppelen aan 3CX of Xelion VOiP telefooncentrale

Wanneer wij uw intercom mogen leveren en installeren is het mogelijk om deze direct aan uw VOiP telefooncentrale te verbinden. Door deze verbinding is het mogelijk om de intercom te bedienen vanaf receptie, maar wanneer deze niet beantwoord wordt is het mogelijk om het door te sturen zodat anderen binnen uw bedrijf ook de melding krijgen dat er iemand voor de deur staat. Daarnaast is het ook mogelijk om dit door te sturen naar een GSM of APP.