contact_support
Direct
chatten

Uw wifi netwerkinfrastructuur: compleet van A tot Z.

 Uw ICT netwerk is het ‘hart’ van uw onderneming. De continuïteit hangt er zelfs voor een groot deel van af. De infrastructuur zijn de aderen van uw onderneming en moet zorgen voor foutloos en snel transport van communicatie en data informatie.

Duurzame oplossingen eisen gedegen voorbereiding. Daarom verdiepen wij ons vooraf goed in uw behoeften en wensen. Wij leveren altijd maatwerk. Geen onderneming is namelijk hetzelfde in onze ogen.  Een aanpassing van uw infrastructuur moet plaatsvinden zonder dat de communicatie van uw bedrijf in gevaar komt: zo eenvoudig en snel mogelijk.

Linq Solutions biedt u een juiste mix van componenten om uw netwerk zo goed mogelijk in te richten. Na inventarisatie en advies verzorgen wij de bekabeling van uw kantoor, eventueel benodigde switches, routers, hubs en Wireless Access Points. Voor bedrijven met meerdere vestigingen of thuiswerkoplossingen verzorgen we ook de aanvraag en koppeling naar internet met behulp van b.v. VPN verbindingen. Kortom: uw complete netwerkinfrastructuur.

Wifi netwerken (draadloos)

Hoe vaak zou u niet liever willen werken met een netwerkverbinding op een andere plek? Dat hoeft niet veel te kosten. Het kan door middel van draadloze communicatie worden gerealiseerd.

Professionele WLAN-oplossingen bestaan uit toegangspunten van kwaliteit, gigabit switches en eenvoudig te installeren routers. Een professionele Wifi-oplossing geeft u vele voordelen:

Verhoging van de productiviteit: hiermee kunt u snel extra werkplekken of flexwerkplekken creëren, daarnaast kunt u eenvoudig gebruik maken van flexibele opstelling van apparatuur etc.
Vereenvoudiging van uw netwerken.
Verbeterde veiligheid voor uw gasten en medewerkers.
Totale dekking met de juiste hoeveelheid en spreiding van toegangspunten.

Lange afstand straalverbindingen

Naast internet VPN-verbindingen of dure vaste datalijnen is het ook mogelijk om over een langere afstand netwerkkoppelingen te realiseren met behulp van straalverbindingen. Deze draadloze straal verbinding kan gemakkelijk worden opgezet wanneer er “line of sight” is en hebben een enorme hoge data snelheid.