Werkplekbekabeling

Heeft u ook overal losse kabels, stekkerblokken en slordige werkplekken? In veel gevallen wordt er zeer weinig aandacht besteed aan het uiterlijk van de werkplekken op kantoor. Het gevolg hiervan is dat het overzicht van uw werkruimte al snel onprofessioneel en slordig oogt. Niet alleen voor u, maar ook voor de bezoekers die u in uw werkruimte ontvangt. Daarnaast is moeilijker schoon te houden en kunnen losliggende kabels een onveilige situatie opleveren.

Werkplekbekabeling op maat voor een geordende en veilige werkomgeving

Heeft u ooit ervaren hoe hinderlijk het kan zijn om over losliggende kabels te struikelen? U bent zeker niet de enige. Het veilig en netjes organiseren van kabels wordt vaak onderschat binnen organisaties. Losliggende kabels en snoeren kunnen niet alleen een rommelige indruk geven, maar verhogen ook het risico op struikelen, wat kan leiden tot ernstige verwondingen en schade aan apparatuur. Door op een efficiënte manier met kabels om te gaan, voorkomt u struikelgevaar, kabelbreuken, brandgevaar, en beperkingen in de bewegingsvrijheid. Creëer een veilige, ergonomische en aangename werkomgeving voor uw medewerkers door de bekabeling onder de bureau's netjes weg te werken. Linq Solutions B.V. biedt gespecialiseerd kabelmanagement op maat dat naadloos aansluit bij uw bedrijf. Ontdek op deze pagina wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van kabelmanagement.

Efficiënt kabelmanagement op de werkvloer

Hoewel veel apparaten tegenwoordig draadloos zijn, treffen we nog steeds veel bekabelde apparatuur aan in de praktijk. Denk aan kabels voor laptops, beeldschermen, telefoons, bureaulampen, printers en routers. Losliggende of te korte kabels zorgen voor een rommelige en ongeorganiseerde uitstraling. Bovendien trekken losse kabels stof aan en creëren ze een onveilige werkomgeving. Het wegwerken van kabels onder het bureau is een ideale oplossing om orde en rust te brengen op de werkvloer.

In lijn met Arbo-wetgeving voor een veilige en ergonomische werkplek

Een opgeruimde en overzichtelijke werkplek is essentieel om veilig en comfortabel te werken. Kabels en snoeren moeten netjes weggewerkt worden, bijvoorbeeld onder het bureau. Linq Solutions B.V. werkt nauw samen met diverse specialisten die uw werkplek veiliger, efficiënter, comfortabeler en ergonomischer maken door het organiseren en wegwerken van kabels onder het bureau. Wij bieden een op maat gemaakt stappenplan en hebben voor elke werkplek een passende oplossing. Wij begrijpen als geen ander het belang van een schone en aangename werkomgeving. Door een aangepast bekabelingsysteem te installeren, verminderen wij de frustratie veroorzaakt door losliggende snoeren.

Een oplossing op maat voor bekabeling

Wij hebben dé oplossing voor een professionele en overzichtelijke bekabelde werkplek. Wij verzorgen niet alleen het wegwerken van losse kabels, maar bieden ook een volledig bekabelingsplan voor een geheel kantoor of verdieping. Dit geldt zowel voor nieuwbouwpanden als voor bestaande panden. Het wegwerken van kabels onder het bureau was nog nooit zo eenvoudig!

Linq Solutions B.V. maakt uw werkplek weer overzichtelijk

Linq Solutions B.V. brengt orde en overzicht terug in uw werkplek. Dit is niet alleen van belang voor een professionele uitstraling naar uw klanten, maar ook voor de rust, netheid en veiligheid op kantoor, zowel voor u als uw medewerkers. Linq Solutions B.V. helpt u bij het (her)structureren van de bekabeling binnen uw bedrijf. Onze specialisten voldoen aan de Arbo-eisen voor een ergonomische en veilige werkplek. Na oplevering zijn al uw kabels netjes weggewerkt, waardoor uw kantoor er professioneel en geordend uitziet. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van office cabling?