Nx Witness

Nx Witness is een revolutionair systeem dat de manier waarop u uw beveiligingscamera's beheert, transformeert. Het biedt een gebruiksvriendelijk platform waarmee u uw CCTV-camera's efficiënt monitort en beheert. Als onderdeel van de dienstverlening van Linq Solutions uit Brandwijk, stelt Nx Witness u in staat om live toezicht te houden en snel gegevens te analyseren, wat ideaal is in de hedendaagse dynamische zakelijke omgeving. De intuïtieve interface van Nx Witness zorgt ervoor dat u zonder ingewikkelde training direct aan de slag kunt.

De mogelijkheden van Nx Witness

De kracht van Nx Witness ligt in zijn veelzijdigheid. Met Nx Witness VMS (Video Management System) heeft u volledige controle over uw CCTV-camera's, met de mogelijkheid om live beelden te bekijken en op te nemen. De integratie van CCTV met terugzoekmelding verhoogt uw vermogen om specifieke incidenten snel terug te vinden en te analyseren. Bovendien optimaliseert Nx Witness VMS uw storage-analytics, waardoor u de opslag van beeldmateriaal kunt maximaliseren en beheren met behulp van geavanceerde data-analyses. Dit systeem biedt ook schaalbaarheid, zodat het kan meegroeien met uw beveiligingsbehoeften.


✔ Oplossing voor telecomvraagstukken
✔ Brede ervaring
✔ 24/7 bereikbaar

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Nx Witness?

Neem contact op

Bel of mail ons

Neem contact met ons op om de mogelijkheden van Nx Witness VMS voor uw bedrijfspand te bespreken. Onze diensten en producten zijn speciaal ontworpen om uw beveiliging te versterken en u gemoedsrust te geven. Met Nx Witness VMS als de ruggengraat van uw beveiligingssysteem bent u verzekerd van een toekomstbestendige oplossing die meegroeit met uw onderneming. Nx Witness is meer dan alleen een VMS; het is een belofte van veiligheid, efficiëntie en innovatie.